Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Elektrische heftruck Linde E35 – E50

De Linde E35-E50 is een serie zeer krachtige elektrische heftrucks. Ze hebben hefcapaciteiten van 3.000 kg tot 5.000 kg en kunnen individueel worden aangepast aan een breed scala aan taken en specifieke vereisten.

De serie omvat compacte modellen voor toepassingen met weinig ruimte alsook modellen met een bredere wielbasis voor hoge, omvangrijke ladingen. De twee krachtige driefasemotoren van de compacte Linde-as en de dubbele pedaalbediening van Linde zorgen voor een hoog niveau van efficiëntie tijdens een drukke werkdag.

 • Optimale bescherming met het Linde Protector Frame
 • Snelle, soepele bediening met unieke, optionele bipedaal
 • Bovenaan gemonteerde neigcilinders

De elektrische trucks uit deze serie zijn standaard al uitgerust met een reeks veiligheidscomponenten en -functies die de bestuurder, de lading en de infrastructuur beschermen tegen schade. Het Linde Protector Frame verbindt de beschermkap met het cabineframe en vormt zo een gesloten, robuuste beschermingscel. Het veilig hanteren van lasten wordt ondersteund door redundante besturingscircuits, elektronische tractieregeling en neigcilinders boven het hoofd. Deze stabiliseren de mast en garanderen een hoge restcapaciteit. Slanke, geneste mastprofielen verbeteren het zicht op de lading en de werkomgeving. Bovendien zijn talrijke optionele veiligheidssystemen af-fabriek en als retrofitoplossing verkrijgbaar.

  • Uitgebreide veiligheidsvoorzieningen als standaard
  • Tractiecontrole en componenten met optimaal zicht
  • Bescherming van bestuurders, lading en omgeving
  • Talrijke optionele veiligheidssystemen af-fabriek en als retrofitoplossing

Een hoog bedieningscomfort is een eerste vereiste om veilig en efficiënt met een vorkheftruck te kunnen werken. Daarom zijn alle bedieningselementen van de E35 – E50 modellen ergonomisch en intuïtief rondom de bestuurder geplaatst. De bestuurder bedient alle functies van het voertuig zonder onnodige en belastende bewegingen. De Linde Load Control bedieningshendels voor het bedienen van de mastfuncties zijn geïntegreerd in de meervoudig verstelbare stoel en armsteun, terwijl de rijrichting en snelheid worden geregeld via dubbele pedalen. Bovendien worden de mast en de aandrijfas door rubberen steunen losgekoppeld van het chassis en het bestuurderscompartiment, zodat trillingen en schokken niet op de bestuurder worden overgebracht.

  • Ergonomische indeling van de bedieningselementen
  • Verstelbare armsteun en stoel
  • Linde Load Control voor fijngevoelige bediening van mastfuncties
  • Efficiënte dubbele pedaalaandrijving
Offerte aanvragen voor dit type

Oops! We could not locate your form.